Halvtidsrapport inför Stångebro.

Med 3 deltävlingar körda av årets SM börjar man se en tendens om vart medaljerna hamnar i år.

SM1 är den klass där det är hårdast om guldet just nu. Efter två raka segrar för Andreas Toresson var det Fredrik Georgsson som drog det längsta strået vid den senaste deltävlingen i Halmstad. Räknar man ihop det hela skiljer det just nu 3 poäng mellan Toresson och Georgsson, Nisse Gustavsson vill säkert ha ett ord med i laget också och skuggar just nu Georgsson på tredjeplatsen 3 poäng efter. Dessa 3 har gjort ett litet ryck i tabellen.

I SM2 är det Husabergduon Joakim Ljungren och Björne Carlsson som toppar, Jocke har med två segrar och en andraplats ryckt åt sig ett tiopoängsförsprång till teamkompisen. Tredjeplatsen har just nu KTM föraren Patrik Wicksell som efter en fin seger vid premiären har haft det lite tyngre.

JSM1 domineras för tillfället fulständigt av snabbe KTM föraren Robert Kvarnström som med tre raka segrar leder klassen. Andraplasten håller Kawaåkande Martin Sundin och tredjeplatsen inehas just nu av Hondaåkande Sebastian Adielsson.

JSM2 har en lika suverän ledare i form av KTM åkande Jonas Karlsson som även han har tre raka segrar. Tvåa i klassen ligger Erik Luthström och tredjeplatsen håller Viktor Karlsson.

I VRM har Magnus Norberg ryckt åt sig en tiopoängsledning före Stefan Eriksson som i sin tur skuggas av Patrik Andersson.

I Teammästerskapet är det just nu Team KTM Scandinavia som dominerar och har tagit tre raka segrar, det är inte lätt för dom andra teamen när man som i senaste deltävlingen hamnar på platssiffra 3 genom tre klassegrar. Då hjälper det inte att tabelltvåan Husaberg Team Sweden gör en kanontävling och hamnar på platsiffra 5. Tredjeplatsen hålls för tillfället av Duells Honda Johansson.

Sponsorer 2020


PLAYLIVESÄNDNING

svemoplay.se

Programbladet

Läs programbladet online.
Aktuellt programblad är

Delt.4 & 5 Norrahammar

Vem är på sidan

Vi har 49 besökare och inga medlemmar online